Въведи ключова дума

Хората

НИКОЛ Лазарова

Съ-творец

Аз съм хилядите си въпроси и липсата на еднозначен отговор. Търся, усещам, преживявам през себе си света около мен, в опит да разбера законите, които ни движат.

Общуването с природата ми помага да ги виждам – тя дава това чувство на свързаност и истина, което в града трудно се усеща. Красотата й ме изпълва и с цялата си категоричност ме провокира да бъда все по-близо до нея, все по-естествена. Да усещам живите същества около мен като едно с мен и с цялото.

За мен връзката ни с природата и тази помежду ни като хора, общност, човечество са важни стъпки за постигане на хармония. Ученето с любов и усмивка, приемането на това тук и сега, което Е и споделянето на това състояние ме вдъхновяват и зареждат.

Занимавам се с фотография, музика, хора, философии, от скоро с жонглиране, катерене и превод. Влече ме организирането на събития от всякакъв тип, припознавам доброволчеството като начин за взаимен обмен извън рамките на материално придобитото. Мечтая за училище и споделен дом сред природата.

Естествоизпитатели е естествено продължение на търсенията ми, пространство, в което мога да развия и вложа уменията си и да разширявам границите си заЕдно с всеки, докоснал се до нашето вълшебство.

Хората