Въведи ключова дума

post

Лицата на Витоша – с благодарност

Лицата на Витоша – с благодарност

Лицата на Витоша е документален филм за планината, хората, връзката помежду ни и още, в който Естестовизпитатели участваме. На 17.04, вторник се осъществи прожекция на филма с КАУЗА – да се съберат средства в подкрепа на три неправителствени организации, които работим с деца и младежи с цел изграждане у тях на планинарска култура и връзка с природата. Залата беше пълна, имаше заряд и споделеност. Такова събитие ни вдъхновява да бъдем по-смели и по-уверени, защото получаваме подкрепа и признание, отразени в погледите и усмивките на хората. Благодарим на всички замесени – на инициаторите на филма Алекс и Никола, с които ни предстоят още приключения :); на зрителите, които докато гледат филма стават участници :); на Клуба на пътрешествника и Дома на киното: на всички, които подкрепят, участват, разпространяват. Благодарни сме за организираността на екипа и присъствието ни <3 .

Събраните средства от филма ( след покриване на всички разходи ) са 1051.06 лева ! Те ще бъдат разпределени по равно между Естествоизпитатели – кампания „Планина, обичам те!“, Българска фондация биоразнообразие (БФБ) – Детска природна академия и Българска асоциация по ски свободен и екстремен стил  (БАСЕСС) – Лавинистика. 

Събраните средства от БЪФИ ( бъф, кърпа за глава ) дарения са 450,00 лв ! Благодарим на всички, които се сдобиха с бъф и подкрепиха кампанията.

Продължаваме ! 🙂 Планина, обичам те! 2018 търси своите участници за летни планински лагери – кой може да участва и как се става участник прочети тук

“ … Защото от върха на планината се вижда простора и защото в дъха на гората усещам себе си …“  Естествоизпитател

 

НЯМА КОМЕНТАРИ

Добавете отзив

Your email address will not be published.