Въведи ключова дума

Събития

VIEW BY

Показване на 5 резултата

0

Системно фасилитиране

240.00 лв.
3 дни Давид Бийота Практикуващи

“Системно фасилитиране – изкуството да виждаш навътре и навън” е тридневно обучение, във фокуса на което са две основни теми: системният организационен подход и работата по процеса, разгледани в контекста на двете основни работни среди – външна и вътрешна.

Ново
0

Пътят от личния потенциал към системната промяна

345.00 лв.
3 дни Давид Бийота Практикуващи

За да поникне, семето проправя пътя си от земята към слънчевата светлина, която ще му позволи да расте и впоследствие да предложи плода си на екосистемата. Всяко семе съдържа потенциал да стане нещо повече, точно както и всяко човешко същество носи в себе си дар за другите.

0

С деца на планина

50.00 лв.
2 дни Емил Иванов Практикуващи

„С деца на планина“ е програма за младежи на възраст 11-13 години, които искат да се срещнат със зимната планина, да изпитат своите сили, да се забавляват и да намерят истинско преживяване и нови приятели.

Изчерпано
0

Работилница за доброволчество vol. 1

90.00 лв.
3 дни Практикуващи

Работилницата за доброволчество е естествоизпитателска комбинация от обучение и практическо занимание, в което ще научиш как да задействаш доброволчеството в полза на твоята кауза.

Изчерпано
0

Работилница за доброволчество vol.2

120.00 лв.
3 дни Практикуващи

При записване на двама души от организация /неформална група/ приятели таксата е 200,00 лв. за двамата. Плащането може да стане разсрочено.