Въведи ключова дума

post

„Планина, обичам те!“ 2019 се осъществява с подкрепата на Procter & Gamble

„Планина, обичам те!“ 2019 се осъществява с подкрепата на Procter & Gamble

В края на 2018 година кампанията “Планина, обичам те!” получи спонсорство в размер на 10 000 лв. от Procter & Gamble (Проктър и Гембъл България ЕООД). Това е голяма подкрепа и ни дава сигурност и устойчивост за осъществяване на кампанията през 2019 година.

Спонсорството финансира текущата дейност на сдружението, свързана с реализиране на кампанията “Планина, обичам те!” за засилване и заздравяване на връзката между децата, младежите и природата. Основната част от средствата ще бъде вложена в реализиране на безплатни планински лагери за деца и младежи. Очаквайте скоро информация за лагерите. Средства ще бъдат използвани и за комуникационната стратегия на кампанията тази година , за печатни и други материали, за посещения на населени места из страната с цел представяне на кампанията и създаване на партньорства.

В лагерите тази година ще бъде включен модул “По-чисти планини” – темата за боклука в планината – как да генерираме по-малко боклук и да пазим планината чиста. Темата “По-чисти планини” развиваме в партньорство със сдружение “За земята”, Българска асоциация за алтернативен туризъм, Младежки клуб по пешеходен и вело-туризъм и СИПИ.еу.

Прекрасно е когато имаме финансова подкрепа, това ни дава стабилност и възможност да гледаме напред дългосрочно. Прекрасно е да се работи с хора, които са отдадени на това, което правят.

Благодарим!