Въведи ключова дума

post

Лагерът на Планина, обичам те!

Лагерът на Планина, обичам те!

Както лятото е в разгара си, така и естествоизпитателската ни работа. До вчера ( някои продължават и днес ) Ествствоизпитатели бяхме на три планини с детски и младежки приключения 🙂 заедно с приятелите и колегите ни от Байкария, Реверсо и Скаутски клуб. Затова се надяваме да ни извините, че закъсняхме малко с новината за Лагерът на Планина, обичам те!. Веднага след лагера успяхме да споделим снимки, сега идват и думите.

Първият лагер в кампанията – проект Планина, обичам те! беше трепетен като първото влюбване.

Когато заедно с младежите опъвахме чисто новите палатки, поставяхме новите шалтета и спални чували, за да направим лагера си, изпитахме силно чувство на благодарност към дарителите ни, които повярваха в нас и ни покдрепиха и продължават да ни покдрепят. Това са Любомир Попйораданов на първо място с магазини Стената и Одисея-ин, които ни дариха 6000 лв и достъп до качествена екипировка; ферма Biotiful с 200 лв, Мадлен Тахова – 100 лв, Мирослав Николов – 250 лв. Благодарим за покдрепата, доверието, вдъхновението !

Благодарим на хижарите на х. Чкър войвода, които предоставиха уюта и топлината на тяхната грижа и вимание за храната ни и играха заедно с нас.

Благодарим на Планината, че ни допусна до себе си и ни показа прелесттите си, дъжда, слънцето, вятъра, животните. Когато се качихме на връх Шатър се чувствахме изпълнени, удовлетворени, радостни. От върха изпратихме посланията си за всички деца по Земята – да могат като нас да се чувстват свободни и щастливи и да могат да станат приятели с планината.

БЛАГОДАРИМ ! 🙂 и от името на младежите, които получиха среща с планината, със себе си и преживяха незабравими 5 дни заедно.

Когато се учехме заедно с младежите за ходенето в планината, за ориентирането, за екипировката, за природните и национални паркове и те попиваха с интерес и готовност и когато играехме в захлас и споделяхме смеха, осъзнавахме, че мечтите ни се сбъдват!

И това е началото ! 🙂

НЯМА КОМЕНТАРИ

Добавете отзив

Your email address will not be published.