Въведи ключова дума

post

Торбата с главно „Т“

В началото на месец ноември направихме запитване на фейсбук страницата ни на какъв продукт би било хубаво и ефективно да се отпечатаме. Тогава Йоана – студент и творящ човек, се свърза с нас и ни предложи да направи рисувани торби, споделяйки и радостта от участието си в начинанието. Това беше момент!

В такива моменти се случва магията – всички „планети“ – отделни фокуси – любов към планината, отношение към връзката с природата, млад човек с вдъхновение и професионална подкрепа и още –  са в една линия, напаснати! 🙂 Йоана запретна ръкави и започна да рисува. И така сътвори повече от 50 торби, всяка една от които е уникална и носи отпечатъка на любовта и отношението на един млад човек към планината и младите хора. Безкрайно сме благодарни на Йоана за летящото включване, за вдъхновението и за безвъзмездната подкрепа, с които направи торбите с главно “Т” . Йоана рисува безплатно торбите „Планина, обичам те!“ , като събраните средства дарения от тях  ще бъдат вложени в провеждане на планинските лагери в кампанията „Планина, обичам те!“  .

Ето какво споделя Йоана за себе си и за участието си в кампанията :

„За мен е толкова присърце, тъй като поради една или друга причина за мен планината докато растях беше нещо, за което често си мислех и мечтаех, но нямаше как и с кого да отида, да ме заведе и да ми покаже. Включвам се в инициативата защото искам тя да бъде по-достъпна за други млади хора, които като мен просто си бленуват за нея и няма кой да им я покаже.  За себе си мога да кажа, че планината е най-добрият учител, който съм имала. Открила съм много повече за света и себе си, прекарвайки време там. За мен тя е приятел, втори дом, място изпълнено със смирение и смисъл, но същевременно и учител, поставящ пред мен различни изпитания. Работата с деца за мен е моето призвание и смятам,че всички деца трябва да прекарват възможно най-много време, докосвайки се до естествеността и искреността на природата,защото както казах,според мен тя е най-добрият учител.

Когато открием човек като Йоана или когато тя/той ни открие и се срещнем, това е празник за нас! „Планетите“ са в една линия! 🙂

Ако искате да подарите на дете и младеж достъп до планината и на себе си или на приятел торба с главно Т, както и ако искате да се включите в кампанията, ще ни намерите на Дни на предизвикателствата, 3-5 декември 2018, УАСГ  или онлайн на фейсбук страницата или на estestvoizpitateli@gmail.com.

Не забравяйте и Бъфи – верния приятел в планината, който също подарява приключение.

Със заряд за естествоизпитателство

Естествоизпитатели 🙂

НЯМА КОМЕНТАРИ

Добавете отзив

Your email address will not be published.