Въведи ключова дума

post

„Art of rights!“ младежки обмен

Какво? Младежки обмен „Art for rights!“

Кога? 22.07 – 31.07.2018

Къде? Маарду, Естония (16 км. от столицата Талин)

Що е то „Младежки обмен“ ?  Естествоизпитатели сме партньори в няколко международни проекта за млaдежки обмени по програма Еразъм +. Art of rights! е първият за това подранило лято.

За какво е проектът:

Човешките права са нещо изключително съществено, очевидно и естествено! Доста често ние ги подценяваме докато не ни ги отнемат. Ти знаеш ли какви са твоите, дадени по рождение права? Знаеш ли какво да правиш, ако правата са ти нарушени? За съжаление човешките права се нарушават всеки ден по различни краища на света. Понякога различните художествени и арт изяви имат много по – голямо въздействие от думите. По време на този проект, участниците ще имат възможността да практикуват различни арт дейности, да обсъждат човешките права и свързаните с тях теми и да научат как те могат да направят промяна, използвайки изкуството, като носител на тяхното съобщение.

Работен език на проекта – английски.

За кого е предназначен проектът:

За младежи на възраст между 18 и 30 години, които се интересуват от нарушаването на човешките права и се интересуват или се занимават с изкуство – рисуване, скициране, „doodleing“, танци, графити и визуални изкуства. Българската ни група се състои от 6ма младежи + лидер на групата, за който няма възрастово ограничение.

Как се кандидатства:

Ако се припознаваш в описанието и искаш да развиеш умения, знания и международни приятелства – пиши на на имейли estestvoizpitateli@gmail.com и simeonnaydeno@gmail.com (сложи и двата имейла) до 27 май и ни посочи защо ти е интересно да участваш и какво очакваш да ти се случи, сподели ни за своите интереси, хобита, както и какво знаеш за човешките права и какво изкуство обичаш да практикуваш. Не забравяй своите имена и телефон за контакт. Ние на свой ред ще се свържем с теб!

…..и запомни Земята без изкуство е просто „еххх“ 😀

НЯМА КОМЕНТАРИ

Добавете отзив

Your email address will not be published.