Въведи ключова дума

post

Младежката ни група

Младежката ни група

След едно, изпълнено с приключения и много емоции, лято се заформи една млада млада група естествоизпитатели. Голяма част от нас бяхме участвали в младежки обмен “Mountains – what’s behind our fears” в прекрасната Португалия през юни месец. Там имахме възможността да се запознаем с много други интересни хора, да създадем контакти и бъдещи партньорства. Работихме върху проблемите с бежанската криза чрез средствата на форум театърa. Преживяването беше много зареждащо и вълнуващо.

Връщайки се, веднага се установи желанието да осъществим такъв младежки обмен тук в България. Затова от месец септември, Сашка, Мони, Стойо, Стас и Никол работим по нашият европейски младежки проект по програма Еразъм+. Силно се надяваме усилената ни подготовка да даде резултати и след февруари да можем да обявим, че обменът ще бъде факт! Темите, които ще разгледаме са начините ни на учене, опазването на планините, ученето чрез преживяване и как можем да се реализираме успешно.

Освен младежкия проект, групата ни работи и по промотирането на кампанията ни “Планина, обичам те”. Присъствахме на Карира с(срещу) кауза и на Дни на предизвикателствата, където запознахме много хора с каузата ни. Създадохме един прекрасен бъф, който ще подпомогне и финансово целта ни – да заведем възможно най – много деца в планината! Засега това е от нас, ще ви осведомяваме своевременно за всички наши активности.

– Така наречените “Младежчета”

НЯМА КОМЕНТАРИ

Добавете отзив

Your email address will not be published.