Въведи ключова дума

post

Благодарим !

Благодарим !

Благодарим !

Верни на себе си, Естествоизпитатели използваме времето на рождения ни ден да се замислим за изминалото, за преживяното и наученото, за мечтите и какво искаме да направим, за старото и новото, за сега и за подкрепата! Да, за подкрепата, която сме получили по пътя си до сега !! И вярваме в тази сила, че ще продължава да е с нас. 

Благодарим с отворено сърце и много 🙂  И се радваме когато ние можем да подкрепяме и да споделяме това, което сме и имаме.

Благодарим на приятелите ни от Израел, семейство Хотцен – Рути и Еуд, които повярваха в нас още от самото начало на Естествоизпитатели. Всяка година през изминалите 3 те ни даряват средства, които осигуряват нашето спокойствие за базисните ни нужди и ни дават възможност да бъдем самостоятелни.  

Благодарим на Любо Попйорданов и магазини Стената, които подкрепиха кампанията Планина, обичам те! в нейния зародиш, като станаха основен дарител в проекта – лагер 2017 и екипировка, и създадохме силно и искрено партньорство.

Благодарим на Иван и Елена, хижарите на х. Чакър войвода, където разпъваме палатките на Планина, обича, те!, и които се грижат за прехраната на лагерите, за удобството и нуждите на децата и инструкторите.

Благодарим на Палахутев травъл – семейство Палахутеви и фирма Максеон, за даренията с които реализирахме лагер 2018 и на Травентурия за подкрепата в транспорта за този лагер.

Благодарим на всички хора, които направиха частни дарения за кампанията и се сдобиха с бъф и торба Планина, обичам те!!

Благодарим на Prokter&Gamble България за спонсорството за 2019 година, чрез което ще реализираме лагерите тази година и комуникацията на кампанията.

Благодарим на всички доброволци, съмишленици, приятели и колеги, които се включват в нашия поток през годините и заедно правим красоти, разпространяваме посланието ни за важността на връзката ни с природата и стигаме до все повече малки и големи хора.

Благодарим на:

Петя Димова за превода на сайта и много други преводи

Фабрика за идеи за прекрасното и уютно пространство

Таня Мацева за подкрепата в намирането на средства.

Елиза Стоева за насоките и консултациите в комуникационните среди

Павлена Матеева за дизайна на плакатите и борбата с файла на стикерите.

Цветан Величков за дизайна на тениските.

Стефан Петров за печата на тениските

пекарна Ананда за вкусния хляб и храна 

на зала за събития „В парка“ за предоставеното простраснство и прекрасна комуникация

Благодарим на нас си, екипа Естествоизпитатели – от началото до сега 🙂 за заеднотото ! за упоритостта и смелостта да поемаме предизвикателства и да поемаме в неизвестното; за желанието и отвореността да се учим и променяме! За създаденото и реализирането, за творчеството и многото работа 🙂

За вкус да споменем – Стас направи дизайн на стикери и бъфове, направи видеата и за дарители презентацията !, Йоана нарисува ръчно всичите торби и към екипа се присъедини. Дианчето направи презентацията за децата, картички много и всеки месец води в хора в планината. Яси създава Сътворилница формата и творчеството споделя. Стойо доброволците обича, по фестивали и събития да тича, с Мони младежки обмени да реализират си мечтаят и по проекти да дерзаят. Монката за детайла се грижи и посланието разпространява. Емо, инструктор за чудо и приказ, счетоводството без надзор не оставя. На Сашка папки и таблици и даи, все нещо да се случва, подръчква и става. И всички на срещи екипни всяка седмица се срещат и идеите обсъждат горещо.

Има и още актьори, които участници бяха преди, остават до край Естествоизпитатели – Стела и Никол :), когато идентичността се създаваше, и брошури, и сайт, и разговори без чет. Мия и Марти, в комуникационна подкрепата, редакция на текстове и постове, шишарки – рисунки и вектори :). Не можем без тях – Гинчето, която са сайта се грижи и Евгения, счетоводителката наша. Нато и Люси, съучредители смели, споделиха идеята и подкрепиха. И накрая за десерт – част от сътворителите на тази среда, без  които нямаше да има Естествоизпитатели – Желязко и Гената, които живота отвя по други места, те са в нашите сърца, както и ние при тях. 

И на Планината, Благодарим !!

Обичаме ни <3 🙂