Въведи ключова дума

post

Планината в Стената

Планината в Стената

Последните дни на 2016 година за нас, Естествоизпитателите, бяха много плодотворни и вдъхновителни. Създадохме първото си партньорство в кампания “Планина, обичам те!”. Любомир Попйорданов и неговата верига магазини “Стената” разпознаха като своя каузата на кампанията ни – да създадем по-силна и устойчива връзка между децата и младежите и планината, и ни подкрепиха.

“Кампанията е важна за нас – планината посреща младите хора на България. Знаем, че културата на планинарството и екологичната отговорност се градят от ранна възраст. Нека планината бъде по-достъпна за повече деца и млади”, каза Любо.
“Стената” се ангажира с кампания “Планина, обичам те!”, защото споделя стремежа за изграждане на съзнание за отговорен туризъм, отговорно поведение в
планината и личен информиран избор. Партньорството между “Стената” и Естестествоизпитатели ще се разгърне чрез различни инициативи и форми.
Средства за кампанията ще се набират чрез закупуването на определени стоки в магазини “Стената” и дарения. Така купувачите също стават участници в кампанията и в популяризирането на нейната кауза.

Повече за кампанията и възможностите да се включиш в нея виж тук  ->

НЯМА КОМЕНТАРИ

Добавете отзив

Your email address will not be published.